Sensommar! tar över Camp-GIF

Sensommar! tar över Camp-GIF

Det är nu klart att det blir Sensommar! och dess bolag Höga Kusten Nöje som tar över verksamheten i Camp-GIF säsongen 2017.

Sensommar! kommer i samarbete med Restaurang APA att leverera mat & dryck vid Camp- GIF.
– Vi är jättenöjda med att ha hittat ett samarbete med Sensommar! Tillsammans med dem ska vi utveckla våra matchevent och gör dem än trevligare, säger GIF Sundsvalls klubbchef Henrik Wikström.

Camp GIF öppnade 2013 och har fungerat som tillhåll för GIF Sundsvalls besökare med underhållning, mat och dryck samt uppladdning inför och under matcher. Camp GIF kommer att vara en central del i samband med byggnationen av det nya insläppet på Norra tomten där GIF Sundsvall arrangerar ett aktivitetsområde.

– Vårt hjärta slår för staden och klubben så det kändes självklart att ta över driften av Camp-GIF, vi har massvis med inspirerande arbete framför oss, det kommer bli lysande, säger Dino Vulic från Höga Kusten Nöje.
– Det känns fantastiskt att kunna knyta ihop påsen på det här sättet. Nu kan vi tillsammans med APA leverera grymma produkter hela året under alla evenemang, fotbollsmatcher såsom festivaler, säger Oscar Westerlind från Höga Kusten Nöje.

Miriam Bryant till Sensommar! 2017

Miriam Bryant till Sensommar! 2017

Miriam Bryant är klar för Sensommar! 2017. Hon ansluter till årets starka startfält tillsammans med Steve Angello & Galantis.
– Det känns superkul att vi äntligen kan presentera Sveriges starkaste lysande pop-stjärna Miriam Bryant, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!

Miriam Bryant är en av landets starkaste lysande pop-drottningar. 2016 var ett år att minnas för Miriam Bryant. Hon turnerade Sverige runt, vann Årets Låt för sommarens stora singel ”Black Car” på P3 Guld och var nominerad till bästa Liveakt på samma gala. Hon var även nominerad till en Grammis samt återfanns på listan över Sveriges mest streamade artister. 2017 kommer bli minst lika bra och händelserikt. Hennes stora hit ”Black Car” från förra året stoppar henne inte från att producera nytt. I januari släppte hon nya singeln ”Everything” och vi kan vänta oss mycket mer från henne fram över. Under våren kommer hennes nya EP.

Miriam Bryant en efterlängtad bokning
– Vi är superglada att kunna presentera Miriam till årets starka lineup. Hon var en av de mest önskade artisterna inför årets festival, så då känns det extra kul att kunna ge publiken det de vill ha, säger Oscar Westerlind, projektledare, Sensommar!

Miriam ansluter till festivalens stora lineup med Steve Angello & Galantis.
– Vi har en otroligt stark lineup i år, Miriam Bryant, Steve Angello & Galantis. Och det kommer mycket mer. Det känns otroligt inspirerande att kunna presentera en sånt starkt startfält och är helt i linje med vårt arbete att bli Norrlands största festival, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!

Galantis till Sensommar! 2017

Galantis till Sensommar! 2017

Galantis är klara för Sensommar! 2017. Det blir supergruppens första spelning i Norrland någonsin – och är i dagsläget gruppens enda spelning i Sverige 2017.

– Vi är otroligt glada att äntligen få välkomna Galantis till Sundsvall, en av Sveriges största musikexporter med en lokal anknytning, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!

Galantis är resultatet av två av Sveriges största producenter i samarbete – en sensation som på kort tid blivit en av världens mest omtalade houseakter. Christian Karlsson (Bloodshy & Avant och Miike Snow) och Linus Eklöw (Style of Eye) har var för sig jobbat med artister som Madonna, Britney Spears, Swedish House Mafia och Lily Allen. När de gick samman som Galantis var succén given redan från start. De är en världens mest streamade artister på Spotify och står bakom hits som Runaway (U&I), No Money & Peanut Butter Jelly.

– Det känns alltid stort att åka och spela på hemmaplan, vi gör det alldeles för sällan! Vi är ju svenskar så Sverige-gig har alltid en speciell känsla man ser fram emot, säger Galantis.

Galantis gör sin första spelning i Norrland på Sensommar
– De har bara gjort en handfull spelningar tidigare i Sverige och det här blir första gången i Norrland. Linus är från Sundsvall, och spelade som Style Of Eye på festivalens premiärupplaga. Och nu kan vi äntligen få välkomna hans supergrupp, Galantis, det känns som att cirkeln sluts, säger Oscar Westerlind, projektledare, Sensommar!

Galantis är en av landets största musikexporter, men ack så har nästintill alla deras konserter tagit plats utomlands på några av världens största arenor och festivaler.
– De känns underbart att få välkomna de hem, och till Sensommar 2017. Tanken föddes direkt efter första upplagan där vi tillsammans med Linus pratade om att göra detta. Och äntligen har vi lyckat få till det, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!