Festivalområde 2017

Festivalområde 2017

NY UPPDATERAD

Nu kan vi presentera årets festivalområde 2017.

Inför Sundsvallsfestivalen Sensommar! 2017 så bytte festivalen kläder och fick en ny adress, nytt datum och optimala förutsättningar för att bli festivalen som alla sundsvallsbor vill ha. Det är alltid en utmaning att vara på ett nytt område, men vi såg fram emot det nya festivalområdet och har jobbat hårt för att behålla festivalkänslan på arenan, man skall känna festivalpulsen direkt när man kliver in genom entrén. Scenen blir större än någonsin, produktionen blir den största som någonsin gjorts i Norrland och pyroteknikshowen blir storslagen. Vi bygger en perfekt gryta framför stora scen med närliggande premiumområde, cabana & businessvip. Längre bak på festivalområdet hittar vi scen två tillsammans med mat & dryck, partners, försäljning och sittplatser. GIF Sundsvalls nya entré används även som festivalentré och skapar ett naturligt flöde på området. I entréområdet hittar vi Camp Gif med mat & dryck samt nattklubb för alla åldrar. Samt hittar vi försäljningsytor med olika knallare. Baksidan av läktaren innehåller en del inomhustoaletter för både herr & dam som även kompletteras upp med två mindre baja-maja platser.

Även i år hittar vi succékonceptet Cabana. Detta är för dig & ditt sällskap som vill sitta precis där det händer, men ändå kunna hålla det privat. En cabana är ett privat 3x3m tält upphöjt över marken, med soffor och annan härlig inredning du och dina 10 vänner/kollegor kan avnjuta kvällen. För bokning av Cabana (info@hknoje.se). (slutsålt, kölista finns)

 

Sensommar! tar över Camp-GIF

Sensommar! tar över Camp-GIF

Det är nu klart att det blir Sensommar! och dess bolag Höga Kusten Nöje som tar över verksamheten i Camp-GIF säsongen 2017.

Sensommar! kommer i samarbete med Restaurang APA att leverera mat & dryck vid Camp- GIF.
– Vi är jättenöjda med att ha hittat ett samarbete med Sensommar! Tillsammans med dem ska vi utveckla våra matchevent och gör dem än trevligare, säger GIF Sundsvalls klubbchef Henrik Wikström.

Camp GIF öppnade 2013 och har fungerat som tillhåll för GIF Sundsvalls besökare med underhållning, mat och dryck samt uppladdning inför och under matcher. Camp GIF kommer att vara en central del i samband med byggnationen av det nya insläppet på Norra tomten där GIF Sundsvall arrangerar ett aktivitetsområde.

– Vårt hjärta slår för staden och klubben så det kändes självklart att ta över driften av Camp-GIF, vi har massvis med inspirerande arbete framför oss, det kommer bli lysande, säger Dino Vulic från Höga Kusten Nöje.
– Det känns fantastiskt att kunna knyta ihop påsen på det här sättet. Nu kan vi tillsammans med APA leverera grymma produkter hela året under alla evenemang, fotbollsmatcher såsom festivaler, säger Oscar Westerlind från Höga Kusten Nöje.

Miriam Bryant till Sensommar! 2017

Miriam Bryant till Sensommar! 2017

Miriam Bryant är klar för Sensommar! 2017. Hon ansluter till årets starka startfält tillsammans med Steve Angello & Galantis.
– Det känns superkul att vi äntligen kan presentera Sveriges starkaste lysande pop-stjärna Miriam Bryant, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!

Miriam Bryant är en av landets starkaste lysande pop-drottningar. 2016 var ett år att minnas för Miriam Bryant. Hon turnerade Sverige runt, vann Årets Låt för sommarens stora singel ”Black Car” på P3 Guld och var nominerad till bästa Liveakt på samma gala. Hon var även nominerad till en Grammis samt återfanns på listan över Sveriges mest streamade artister. 2017 kommer bli minst lika bra och händelserikt. Hennes stora hit ”Black Car” från förra året stoppar henne inte från att producera nytt. I januari släppte hon nya singeln ”Everything” och vi kan vänta oss mycket mer från henne fram över. Under våren kommer hennes nya EP.

Miriam Bryant en efterlängtad bokning
– Vi är superglada att kunna presentera Miriam till årets starka lineup. Hon var en av de mest önskade artisterna inför årets festival, så då känns det extra kul att kunna ge publiken det de vill ha, säger Oscar Westerlind, projektledare, Sensommar!

Miriam ansluter till festivalens stora lineup med Steve Angello & Galantis.
– Vi har en otroligt stark lineup i år, Miriam Bryant, Steve Angello & Galantis. Och det kommer mycket mer. Det känns otroligt inspirerande att kunna presentera en sånt starkt startfält och är helt i linje med vårt arbete att bli Norrlands största festival, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!