Nause

På “Follow the Light Tour – Part One” fick publiken uppleva något helt nytt. Houseduon Nause, som turnerar världen över och ligger bakom hits som ”The World I Know”, ”Hungry Hearts” och ”Made of”, skapade sin version av den ultimata klubben. Som en fet kväll på Ibiza, men samtidigt både personligt och intimt. Nu jobbar Nause med nytt material som ska släppas under 2016.

Nause är en av Sveriges största dj-akter med ständiga spelningar på världens mest omtalade klubbar. De har haft mängder med hitlåtar så som ”The World I Know”, ”Head Over Heels”, ”Hungry Hearts”, ”Made Of” och ”This is the Song” och har sammanlagt över 80 miljoner spelningar på Spotify. Nause har också nominerats till både Grammis och P3 Guld.

I samband med höstens turné släpptes också deras nya singel, ”Follow the Light”.

– ”Follow the Light” är en sådan där låt som vi groovade fram på två dagar. Vi stod i studion och dansade och byggde upp den till ett anthem för turnén. Den är glad som fan, groovy, mörk och direkt. Den kommer funka otroligt bra på klubbarna och passar perfekt för turnén, berättar Jacob Criborn.