Sharks

Den svenska duon Sharks upptäcktes av dansmusikstjärnan Style of Eye och är nu en del av hans bolag Front of House. 2014 släppte de låten ”Wait”, som Scandipop kallade ”bekymmersfri danspop-hymn” och deras hitsingel ”Rebel” har över en miljon lyssningar på Spotify. I slutet av 2015 släppte de singeln ”Not Like the Others”.

Under sommaren 2015 spelade de bland annat på Storsjöyran, We Are Sthlm och Hamnyran i Sundsvall. Dessutom släpptes låten ”Wait” i USA.

Biografi

Dj- och producent-duon Sophia Englund och Susanna Friberg i Sharks lärde känna varandra när de gick på samma skola och drev varsin musikblogg. De spenderade kvällarna och nätterna med att dj:a och dagarna med att skapa musik. När de fattade beslutet att göra en karriär av sitt stora musikintresse dröjde det inte länge innan de började göra låtar tillsammans med producenten Svidden.

På den årliga electrofesten “25 Hour Party People” upptäcktes de av dansmusikstjärnan Style of Eye, som omedelbart signade dem till sitt bolag Front of House.

Under 2014 släppte de singlarna ”Jump” och ”Wait”.