APA – Food & Beverage

En stor del av artistprogrammet är presenterat, att Sensommar startar ett eget hotell är presenterat, nu kan vi berätta om årets Food and Beverage partner.

– Vi är otroligt stolta och glada över att välkomna tillbaka APA för tredje året i rad till festivalen, säger Oscar Westerlind, Sensommar!

Samarbetet mellan Sensommar och APA inleddes redan 2016 då APA medverkade på festivalens andra upplaga, då ute på Ungdomsfältet. Konceptet uppskattades av festivalbesökarna och under 2017 utvecklades samarbetet mellan festivalen och restaurangen. Tillsammans tog man även över driften av Camp Gif på Idrottsparken. Ett supportertält med mat och dryck under GIF Sundsvalls hemmamatcher. Och att samarbetet skulle fortsätta under 2018 kändes givet från båda partner.

– Vi är otroligt stolta att få arbeta tillsammans med APA. Vi kan tryggt säga att vi har Sveriges bästa festivalkäk, säger Oscar Westerlind, Sensommar!

– Det känns otroligt roligt och inspirerande för vår del att få vara med för tredje gången. Det känns fantastiskt att få samarbeta med Dino och Oscar som gör ett gediget arbete med festivalen och för Sundsvall, säger Daniel Sandström, ägare APA.

2018 års upplaga kommer även bjuda på en hel del nyheter gällande mat och dryckesväg. Mat och dryckesområdet kommer att byggas ut och få en större och centralare del på festivalen. Samt kommer utbudet att breddas.

– Det som skiljer sig från förra året framförallt är att vi kommer bygga ut vårt område. Festivalen hade väldigt mycket besökare förra året och det blir ännu fler denna sommar. Vi satsar därför på att bygga området ännu större, samt kommer vi ha en ännu bättre meny och som vanligt grymma burgare, säger Daniel Sandström, ägare APA.

APA startades i december 2014 och redan 2016 leverade man mat på festivalens andra upplaga, detta var något nytt och spännande för restaurangen. Nu, tre upplagor senare är det dags igen att erbjuda festivalbesökarna mat och dryck.

– Hela festivalen har ju vuxit och vi måste ju även hänga med i utvecklingen. Vi har framförallt mycket mer personal i år i takt med att försäljningen ökar. Och det ställer ju högre krav på att vi kan leverera det gästerna vill ha snabbt och behålla bra kvalité, säger Daniel Sandström, ägare APA.

Samarbetet fortlöper även 2018, tredje året i rad mellan festivalen och restaurangen. Sensommar kan stolt stoltsera med att Sveriges bästa festivalkäk finns på plats.

– Vi värnar om kvaliteten och att det håller hög standard. APA har en grym produkt som kan levereras i ett bra tempo. Det gäller att inte gena i hörnen. Man måste ofta ställa kvalitet mot kvantitet, men det behöver vi inte göra här, säger Oscar Westerlind, Sensommar!

Har ni Sveriges bästa festivalkäk?
– Helt klart, vi är glada att ha APA ombord och kunna erbjuda våra besökare sån pass bra festivalmat, säger Oscar Westerlind, Sensommar!

– I år kommer vi absolut ha Sveriges bästa festivakäk, det kan jag lova!, säger Daniel Sandström, ägare APA.