Martin Garrix till Sensommar! 2019

Martin Garrix är klar för Sensommar! 2019. Vi välkomnar världens största DJ till festivalen. – Wow! När vi startade festivalen 2015 hade vi nog bara kunnat drömma om det här, men den 5-6 juli 2019 blir det verklighet. Världens största DJ, Martin Garrix kommer till Sundsvall och Sensommar för sin enda Sverigespelning 2019, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar!

Om festivalen:
5-6 juli 2019 är det dags för festivalens femte upplaga. Förra sommarens festival blev den största hittills. 14.000 besökare lockades till Sundsvall och fick marken under Idrottsparken att gunga när artister som Icona Pop och Hov1 trängdes med världsstjärnorna Alesso och Alan Walker på scen.

Sedan starten 2015 har vi lyckats att bland annat tredubbla besökarantalet, attrahera världsstjärnor till Sundsvall, genomföra den största scenproduktionen som gjorts någonsin i Norrland och därmed kommit en bra bit på vägen att nå vårt mål: att bli norra Sveriges största festival. I år firar festivalen femårsjubileum och välkomnar återigen världsnamn till Sundsvall.

Om Martin Garrix:
Martin Garrix har etablerat sig som en gigant i både den elektroniska- och popvärlden de senaste åren. Om 2013 var hans genombrottsår så var 2016 året då han befäste sin ställning i den breda musikvärlden. Synergin mellan hans otroliga studioarbete och explosiva energi under hans liveshower går inte att förneka och tagit honom till plats #1 på DJ Mag’s Top 100 tre år i rad. Han spelar vanligtvis på de största festivalerna i världen såsom Coachella, Lollapalooza, Ultra Music Festival och Tomorrowland.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till Sverige och köra min enda Sverigespelning på Sensommar! Festival i Sundsvall. Den svenska publiken är alltid fantastisk och jag kan inte vänta tills jag får träffa publiken där, säger Martin Garrix.

Världens största DJ till Sundsvall och Sensommar:
– Det är med en enorm pepp vi välkomnar Martin Garrix till Sensommar. Det är precis det här vi jobbat för i fem år, något vi knappt vågat drömma om. Martin Garrix är utan tvekan en av våra drömbokningar, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar.

– Att Martin Garrix, som blivit utnämnd till världens No.1 Top Dj tre år i rad väljer att lägga sin enda Sverigespelning på just Sensommar känns otroligt ärofyllt. Vanligtvis står han på världens största festivalscener och i sommar står han på vår scen i Sundsvall. Detta kommer att bli den absolut största konserten i modern tid i Norrland och bokningen av Martin Garrix är ett stort steg i vår vision om att bli Norrlands största festival, säger Oscar Westerlind, Sensommar.

Klara artister:
Martin Garrix
Fler artister kommer snart.

Biljetterna släpps 7 december 10:00 på http://sensommar.se