Miriam Bryant till Sensommar! 2017

Miriam Bryant är klar för Sensommar! 2017. Hon ansluter till årets starka startfält tillsammans med Steve Angello & Galantis.
– Det känns superkul att vi äntligen kan presentera Sveriges starkaste lysande pop-stjärna Miriam Bryant, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!

Miriam Bryant är en av landets starkaste lysande pop-drottningar. 2016 var ett år att minnas för Miriam Bryant. Hon turnerade Sverige runt, vann Årets Låt för sommarens stora singel ”Black Car” på P3 Guld och var nominerad till bästa Liveakt på samma gala. Hon var även nominerad till en Grammis samt återfanns på listan över Sveriges mest streamade artister. 2017 kommer bli minst lika bra och händelserikt. Hennes stora hit ”Black Car” från förra året stoppar henne inte från att producera nytt. I januari släppte hon nya singeln ”Everything” och vi kan vänta oss mycket mer från henne fram över. Under våren kommer hennes nya EP.

Miriam Bryant en efterlängtad bokning
– Vi är superglada att kunna presentera Miriam till årets starka lineup. Hon var en av de mest önskade artisterna inför årets festival, så då känns det extra kul att kunna ge publiken det de vill ha, säger Oscar Westerlind, projektledare, Sensommar!

Miriam ansluter till festivalens stora lineup med Steve Angello & Galantis.
– Vi har en otroligt stark lineup i år, Miriam Bryant, Steve Angello & Galantis. Och det kommer mycket mer. Det känns otroligt inspirerande att kunna presentera en sånt starkt startfält och är helt i linje med vårt arbete att bli Norrlands största festival, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!