Sensommar lanserar eget festivalhotell

Sensommar presenterar stolt vårt alldeles egna festivalhotell till Sensommar! 2018. Vi inleder ett samarbete  och tar över Quality Sundsvall under Sensommarhelgen 6-7 juli.

– Vi är otroligt glada över att ha hittat ett sånt pass bra samarbete tillsammans med Quality Sundsvall. Det är ett fint hotell med förstklassig service och vi kan samla allt under ett och samma tak, säger Dino Vulic, Festivalchef, Sensommar.

Sensommar Hotel
Quality Hotel Sundsvall kommer fungera som festivalens officiella festivalhotell. Här kommer man hitta allt ifrån artister till festivalbesökare. På hotellet kommer Sensommar även erbjuda allt ifrån aktiviteter, mingel, den officiella efterfesten samt shuttles mellan hotell och festival och mycket mer.

– Det är en strategisk satsning för oss att kunna erbjuda en helhet till besökarna med boende och transport anpassat för festivalgästerna. Quality är en stark samarbetspartner med ett fint hotell och förstklassig service, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar!

– Det känns jätteroligt och hedrande att vara det officiella hotellet för Sensommar. Vi älskar de som vågar satsa och vara en del av det. Den här helgen kommer hotellet helt och hållet vara uppbyggt kring Sensommar. Festivalen flyttar helt enkelt in på Quality. Vi började vårt samarbete lite lätt redan förra året och är otroligt glada att vi lyckats få till detta inför sommarens festival, säger Ulrika Westin, VD på Quality Hotel Sundsvall.

Hotellets alla rum är reserverade till festivalens artister och besökare.
Under helgen kommer hotellet att vara smyckat i festivalens färger. Tanken är att festivalen börjar i samma ögonblick som besökarna kliver in på hotellet.

– 55 procent av våra gäster är inresande. I samma ögonblick som besökarna kliver in på hotellet ska festivalen vara i gång då hela huset ska andas Sensommar. Bland annat kommer vi att ha aktiviteter, mingel, DJs, efterfester och shuttlebussar kommer att gå mellan festivalområdet och hotellen i stort sett oavbrutet, säger Dino Vulic.

Ulrika Westin välkomnar Sensommar till hotellet.

– Vi har som ambition att vårt hotell ska vara levande mötesplats och då går det här helt i linje med vad vi vill. Vi är glada över att välkomna Sensommar till hotellet, säger hon.

Från och med 16 februari kan besökarna boka hotellrum via sensommar.se