Sensommar! tar över Camp-GIF

Det är nu klart att det blir Sensommar! och dess bolag Höga Kusten Nöje som tar över verksamheten i Camp-GIF säsongen 2017.

Sensommar! kommer i samarbete med Restaurang APA att leverera mat & dryck vid Camp- GIF.
– Vi är jättenöjda med att ha hittat ett samarbete med Sensommar! Tillsammans med dem ska vi utveckla våra matchevent och gör dem än trevligare, säger GIF Sundsvalls klubbchef Henrik Wikström.

Camp GIF öppnade 2013 och har fungerat som tillhåll för GIF Sundsvalls besökare med underhållning, mat och dryck samt uppladdning inför och under matcher. Camp GIF kommer att vara en central del i samband med byggnationen av det nya insläppet på Norra tomten där GIF Sundsvall arrangerar ett aktivitetsområde.

– Vårt hjärta slår för staden och klubben så det kändes självklart att ta över driften av Camp-GIF, vi har massvis med inspirerande arbete framför oss, det kommer bli lysande, säger Dino Vulic från Höga Kusten Nöje.
– Det känns fantastiskt att kunna knyta ihop påsen på det här sättet. Nu kan vi tillsammans med APA leverera grymma produkter hela året under alla evenemang, fotbollsmatcher såsom festivaler, säger Oscar Westerlind från Höga Kusten Nöje.