Steve Angello till Sensommar! 2017

Steve Angello är klar för Sensommar! 2017. Det blir världsstjärnans första spelning i Norrland någonsin – och utgör tillsammans med Göteborg stjärnans enda spelningar i Sverige sommaren 2017.

– Det är en stor milstolpe för Sundsvall som eventstad och en bokning man bara kunde drömma om tidigare, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!

Steve Angello är en av de mest framgångsrika artisterna och producenterna i dansmusikhistorien. Tillsammans med Swedish House Mafia har han lyckats sälja ut Madison Square Garden på nio minuter och spelat över hela världen för publiker stora som städer. Nu står det klart att han kommer att besöka Sundsvallsfestivalen Sensommar! för en exklusiv konsert i sommar.

– Jag ser verkligen fram emot spelningen i Sundsvall! Det ska bli kul att äntligen få komma och dela med mig av min musik med en väldigt viktigt del utav Sverige! Vi ses i Norrland på Sensommar!, säger Steve Angello.

Steve Angello gör sin första spelning i Norrland på Sensommar
– Att han väljer att komma till oss när han gör sin första Norrlandsspelning någonsin känns otroligt stort. Vi kan garantera att detta kommer bli en oförglömlig kväll. Det blir den största och mest påkostade produktionen som tagit plats i Norrland någonsin, säger Oscar Westerlind, projektledare, Sensommar!

Om festivalen
När Sensommar! startades 2015 var målet att ta festen tillbaka till Norrlands huvudstad och inom fem år vara en av Norrlands största festivaler. Bokningen av Steve Angello är definitivt ett steg i rätt riktning för att bli en av Norrlands största festivaler.

– Vi är otroligt stolta och glada över att få välkomna Steve till Sundsvall. Sundsvall kommer få uppleva en stor show av internationell klass på Sensommar! 2017 som aldrig tidigare skådats i Norrland, säger Dino Vulic, projektledare, Sensommar!

Norrland utgör knappt 60 procent av Sveriges yta, men för att få se sina favoritartister krävs det långa resor söderut. Sensommar! vill även kunna erbjuda publiken stora konsertupplevelser på hemmaplan. Det är viktigt för hela regionen att inte alla evenemang endast arrangeras i södra Sverige.

– Det är bara att gratulera Höga Kusten Nöje som har lyckats boka Steve Angello till Sundsvall och Sensommar. Efter några års uppehåll, så känns det riktigt kul att man återigen får se världsstjärnor uppträda på Idrottsparken, säger Maria Åslin, marknadschef Näringslivsbolaget Sundsvall.

Biljetter släpps 24 februari 10:00 via http://sensommar.se