Style Of Eye till Sensommar!

Housestjärnan Style of Eye är en hett eftertraktad dj med hela världen som sin arbetsplats. Nu står det klart att Sundsvallssonen är klar för den nya festivalen Sensommar!

I höstas släppte han sitt andra album ”Footprints”, som grammisnominerades till Årets elektro/dans och bland annat innehåller singlarna ”Kids”, ”Louder”, ”Love Looks” och senaste ”More Than a Lover” med Anna Ståhl på sång.

Även debutskivan “Duck, Cover & Hold” Grammis-nominerades och belönades även med pris för Årets Dansartist på P3 Guld och Årets Dans på Manifestgalan. 2013 producerade och skrev Style Of Eye Icona Pops megahit ”I Love It” som sålts i över två miljoner exemplar i USA och låg etta i Storbritannien och på topp tio-listor i 14 länder. Samma år gjorde han även låten ”Taken Over” åt Rebecca & Fiona, som blev en av årets mest spelade låtar på P3 2013.

Style of Eye är också en del av superduon Galantis tillsammans med Christian “Bloodshy” Karlsson från Miike Snow. De slog igenom 2014 med den självbetitlade debut-EP:n och har bland annat skapat megahiten ”Runaway (U&I)” som har över 43 miljoner spelningar på Spotify. Just nu är de ute på en turné i USA och i sommar släpper de sitt debutalbum. Den 29:e augusti gästar han Sensommar! på Fältet i Sundsvall.