Zara Larsson till Sensommar! 2019

Zara Larsson är klar för Sensommar! 2019. Vi välkomnar Sveriges popdrottning till festivalen. – Wow! Vi har sedan tidigare presenterat konungen inom dansmusik, Martin Garrix, därefter kände vi att det enda som fattades var drottningen inom pop, och här är hon, Zara Larsson på Sensommar i juli, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar!

Om festivalen:
5-6 juli 2019 är det dags för festivalens femte upplaga. Förra sommarens festival blev den största hittills. 14.000 besökare lockades till Sundsvall och fick marken under Idrottsparken att gunga när artister som Icona Pop och Hov1 trängdes med världsstjärnorna Alesso och Alan Walker på scen.

Sedan starten 2015 har vi lyckats att bland annat tredubbla besökarantalet, attrahera världsstjärnor till Sundsvall, genomföra den största scenproduktionen som gjorts någonsin i Norrland och därmed kommit en bra bit på vägen att nå vårt mål: att bli norra Sveriges största festival. I år firar festivalen femårsjubileum och välkomnar återigen världsnamn till Sundsvall.

Om Zara Larsson:
Zara Larsson behöver ingen närmare introduktion idag. Hon är på toppen av karriären och levererar globala hits lika frekvent som hon vinner eftertraktade utmärkelser. Med över 5 miljarder streams är hon en av Sveriges största musikexporter. Senaste singeln ”Ruin My Life” har legat på topplistor runt om i Europa, sålt platinum i Sverige och är nominerad till en Grammis för Årets Låt. Inom kort kommer mer efterlängtad musik från Zara och vill du se henne live i sommar gäller det att vara på tårna!

Popdrottningen till Sundsvall och Sensommar:
– Vi har kämpat med att få hit Zara Larsson i flera år, hon är en av våra absoluta drömbokningar till Sensommar, och i sommar blir det äntligen av. Vi är otroligt stolta och glada att få välkomna henne till en väldigt exklusiv spelning på Sensommar i sommar. Vi sparar inte på krutet under festivalens femårsjubileum i sommar med Martin Garrix och Zara Larsson , säger Oscar Westerlind, Sensommar.

Klara artister:
Martin Garrix
Zara Larsson
Fricky
Fler artister kommer snart.

Biljetterna finns ute via http://sensommar.se